Nära kunden och människors vardag

Första klass service och produkter som utgår från era behov och verkligheten av slutanvändaren.

Moving forward

Sedan företaget startades 2003 av vår nuvarande VD, Andreas Dahlin, har vi haft en tydlig vision- att bli en nischad leverantör inom rörelse med fokus på top klass service. På Admotion agerar vi alltid utifrån våra värdegrund som består av medvetenhet, passion och nytänkande. Vi ska alltid gå framåt i utvecklingen och relationen med kunden.

Det lilla extra 

Vi värnar det lilla företagets flexibilitet och tänkesätt. Detta gör oss mer effektiva och sätter alltid kunden i fokus. Tidssäkra leveranser, tydlig och snabb återkoppling och att alltid sträva efter överträffade förväntningar är ledstjärnan i vår verksamhet.
Smarta lösningar nära till hands 

Genom noggrant utvalda nätverk av leverantörer från hela världen kan vi erbjuda kvalitetssäkra och skräddarsydda komponenter till rimliga priser. På det sättet kan vi tillgängliggöra bra produkter till fler växande företag.

En samarbetspartner att lita på

Att hantera ökade försäljning kan vara utmanande. Mångårig erfarenhet inom konstruktion och dimensionering av transmissioner har skärpt vår expertis inom området. Våra kunder kan känna sig trygga med vårt samarbete och fokusera på att driva innovation och tillväxt. 

Hitta rätt produkt
Kontakta oss på +46 844 431 50 eller andreas@admotion.se