Vår kund WorkMotion ställer ut på Stockholm Furniture Fair 2016

WorkMotions ställer ut på möbelmässan Stockholm Furniture Fair 2016 den 9-13 februari på Stockholmsmässan i Älvsjö. De kommer bland annat att visa upp ett flertal ergonomiska kontorsarbetsplatser baserade på DynaDesk-skrivbord för kontinuerlig rörelse.

Den patenterade DynaDesk™-lösningen är en svensk innovation som hjälper dig att förebygga värk i skuldror, nacke, axlar och armar vid stillasittande arbete framför en datorskärm.

DynaDesk™-lösningen fungerar genom att en sektion av skrivbordet rör sig i en bana nedåt-utåt och uppå-inåt vilket gör att de muskler som håller armar och axlar rör sig långsamt och mjukt. Rörelsen är helt tyst och drivs av en elektromekanisk anordning styrd av en elektronikenhet, som är framtagen i ett samarbete med Admotion.

 

WorkMotions VD Magnus Lindqvist kommenterar:

"- I samarbete med Admotion har vi utvecklat elektromekaniska komponenter till våra innovativa och ergonomiska DynaDesk skrivbord. Samarbetet har fungerat smidigt och vi är mycket nöjda med de unika funktionerna. Admotion är ett spännande företag som växer snabbt och röner framgång på marknaden, därför är vi mycket glada över vårt nära samarbete. Goda relationer till leverantörer är en viktig pusselbit för att kunna leverera ett ännu starkare erbjudande till våra kunder."


admotion-sidfotloggo

Copyright © 2017 admotion.
All Rights Reserved. Web: NyWeb

Nyhetsbrev

Sociala medier

Kontaktinformation

Admotion AB
Tillverkarvägen 20
187 66 Täby, Sweden
+ 46 8 444 31 50